Can't find what you're looking for? Try Google Search!

Google
 

Friday, May 2, 2008

Tanah Pelancongan Kijal RM420 ribu

Ada individu atau syarikat yang gemar menjadikan tanah tepian pantai sebagai platform untuk mengembang perniagaannya dalam bidang pelancongan.

Seluruh dunia membuktikan tepian pantai menjadi destinasi pelancongan yang diminati termasuk di Hawaii, Filipina, Miami, Amerika Syarikat, Phuket, Thailand dan kebanyakan destinasi di Malaysia termasuk Bali, Indonesia, Cherating, Pahang, Pulau Redang, Kuala Terengganu dan lain-lain.

Kijal, Kemaman, terkenal dengan kawasan peranginan menarik, mempunyai pantai putih bersih bagaikan kulit si dara manja. Di situ terletak Awana Kijal, resort popular milik sebuah syarikat Kuala Lumpur.

Terdapat 3 ekar tanah berhampiran yang ingin dijual dengan harga RM420,000.00. Ia sesuai untuk syarikat atau individu yang ingin membina resort pelancongan bagi kemudahan berkunjung dan berehat pelancong dalam dan luar negeri.

Jika berminat sila hubungi saya di talian 013-9060111 atau emailkan kepada saya seramaesty@yahoo.com.
Click Here!

Tanah berhampiran Lapangan Terbang RM70 ribu selot

Anda mahu melihat Kapalterbang turun naik di hadapan rumah anda di Kuala Terengganu? Saya ada cadangan untuk anda.

Terdapat tiga lot tanah berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Sultan Mahmud Kuala Terengganu, berukuran 70 kaki persegi (528 meter persegi) tanah empat persegi, memerlukan pembeli sekarang.

Harganya ialah RM70,000.00 selot. Segera hubungi saya sekiranya berminat.


Click Here!